SMS E-post

Med SMS E-post kan du skicka och ta emot SMS med din e-post. Inga installationer eller anpassningar krävs vilket gör att du snabbt och enkelt kan komma igång med tjänsten. Generic Mobile är en teleoperatör med eget nät, hög driftsäkerhet och driftövervakning dygnet runt. Det ger en trygghet och leveranssäkerhet som få kan erbjuda.

Kort om Generic Mobile

SMS E-post

Använd tjänsten SMS E-post för att skicka och ta emot SMS direkt via din befintliga e-postklient. Tjänsten fungerar för samtliga mailprogram och operativsystem, oberoende av version. 

Med tjänsten SMS E-post kan ni enkelt skicka och ta emot SMS direkt med er befintliga mailklient. All SMS-kommunikation hanteras från mailprogrammet. Tjänsten låter dig skicka SMS till e-post och e-post till SMS. Du kan enkelt nå flera mottagare samtidigt genom att skicka SMS via e-post. Tjänsten ger ingen kostnad för installation av utrustning eller programvara utan levereras helt som molntjänst. 

SMS E-post tillåter långa SMS på upp till 3060 tecken.

Med SMS E-post kan du skicka SMS till mottagare i hela världen, och det är även möjligt att skicka SMS till fastnätsnummer och till Minicall.