SMS-tjänster

Generic Mobile är en teleoperatör med eget nät, hög driftsäkerhet och driftövervakning dygnet runt. Vi erbjuder flexibla SMS-tjänster för olika behov. Allt från personliga meddelanden och marknadsföring till tids- och verksamhetskritisk information. Med vår erfarenhet från krävande kommunikation åt aktörer med höga krav på säkerhet och snabbhet – t.ex. räddningstjänster – adderar vi en ny nivå av tillförlitlighet för meddelanden i vardagen för alla branscher.        

Kort om Generic Mobile

SMS Gateway

SMS Gateway används för integration av SMS i verksamhetssystem och applikationer. SMS Gateway har väldigt hög kapacitet och lämpar sig för både enstaka SMS-utskick och utskick av stora mängder SMS.

Läs mer om SMS Gateway

SMS Webb

Generic Mobiles smidiga webbverktyg för SMS-utskick – med funktioner som schemaläggning och import av telefonnummer från externa listor. Resultat av SMS-utskick kan ses i webbverktygets meddelandelogg.

Läs mer om SMS Webb

SMS E-post

Skicka och ta emot SMS med din e-post. Inga installationer eller anpassningar krävs, vilket gör det snabbt och enkelt att komma igång med tjänsten.

Läs mer om SMS E-post

SMS Grupp

Med SMS Grupp är det möjligt att nå flera personer samtidigt med ett SMS. Telefonnummer och e-postadresser som ingår i en grupp ändras enkelt med tjänstens webbverktyg.

Läs mer om SMS Grupp

SMS Mobilt fastnätsnummer

Ta emot SMS i mobiltelefon med fastnätsnummer. Med denna tjänst slipper ni upplästa SMS och får möjlighet att använda ett fast telefonnummer för både samtal och SMS.

Läs mer om SMS Mobilt fastnätsnummer