Generic Mobile

- Det självklara valet för tids- och verksamhetskritiska meddelanden. När du vill ha en säkerhet och tillförlitlighet utöver det vanliga.

 

Generic Mobile

Vi är en teleoperatör med eget nät och unik kompetens när det gäller att se till att meddelanden når fram. Generic Mobiles ursprung är komplexa uppdrag för Försvarsmakten. Idag har vi utvecklats till att ha över 5000 företag och organisationer som kunder. Det är bland annat samtliga landsting och kärnkraftverk, merparten av Sveriges kommuner, sjukhus och energibolag samt ett stort antal polismyndigheter, räddningstjänster, larm- och bevakningsföretag. Alla har säker funktion för kommunikation i alla lägen som krav eller ambition.

Vi har samarbeten med samtliga Sveriges mobiloperatörer och vi äger och driftar pagingtjänsten Minicall – ett rikstäckande radiokommunikationsnät med drygt 300 basstationer som täcker såväl fastland som kust och hav. Genom att addera vår erfarenhet från krävande kommunikation till tjänster för SMS-utskick i både små och stora volymer, skapar vi en ny nivå av tillförlitlighet även för meddelanden i vardagen.

Generic Mobile har marknadens starkaste utbud av tillförlitlig kommunikation med ett flertal unika tjänster och kombinationer av SMS, e-post, Minicall, GSM och e-fax. Vi har professionell drift dygnet runt i skyddsklassad drifthall och en välrenommerad kundtjänst med erkänt hög supportservice. Nya funktioner, tjänster och produkter adderas kontinuerligt, inte sällan utvecklade i täta samarbeten med våra kunder.

Generic Mobile är ett bolag i Generic-koncernen som är börsnoterat på Nasdaq OMX First North.