Larm Modempool

Med Larm Modempool kan ni överföra era larm som SMS eller Minicall via det fasta telefoninätet – snabbt, tryggt, kostnadseffektivt och utan krav på abonnemang. Generic Mobile är en teleoperatör med eget nät, hög driftsäkerhet och driftövervakning dygnet runt. Det ger en trygghet och leveranssäkerhet som få kan erbjuda.

Kort om Generic Mobile

Larm Modempool

Larm som fungerar utan internetuppkoppling och GSM-täckning. Larm via det fasta telenätet.

Saknar du GSM-täckning och internetuppkoppling är Larm Modempool det enda sättet att skicka larmmeddelanden till mobiltelefoner, Minicallmottagare, fasta telefoner och e-postadresser. De många kanalerna gör att du säkerställer att meddelandet verkligen når mottagaren under alla omständigheter.

Tjänsten är unik i Sverige och tillför en stor specifik kundnytta. För många kunder är tjänsten det enda sättet att styra, kontrollera och undanröja risker och hot mot mycket stora värden i verksamheten.

Du kan kombinera Larm Modempool med flera av Generic Mobiles övriga tjänster. Till exempel kan du komplettera tjänsten med SMS Grupp för att sprida larmet till en grupp mottagare samtidigt. Med ett Webbverktyg får du tillgång till funktioner som logg, administrera nya mottagare som Minicall-nummer, mobiltelefonnummer och e-postadresser. Läs mer om Webbverktyget under funktioner.

För att kunna använda tjänsten behöver du en larmsändare med anslutning till det fasta telenätet.