SMS Mobilt fastnätsnummer 

Ta emot SMS i mobiltelefon med fastnätsnummer. Med tjänsten slipper ni upplästa SMS och får även möjlighet att använda ett telefonnummer som fungerar för både SMS och samtal.
Generic Mobile är en teleoperatör med eget nät, hög driftsäkerhet och driftövervakning dygnet runt. Det ger en trygghet och leveranssäkerhet som få kan erbjuda.

Kort om Generic Mobile

Användningsområden för SMS Mobilt fastnätsnummer

SMS Mobilt fastnätsnummer används för att ta emot SMS som skickas till fasta nummer som vanliga text-SMS i mobilen eller som e-post.

SMS företagsväxel

Med tjänsten kan ni använd växelnumret för både samtal och SMS. De som vill nå er kan skicka ett SMS till växeln istället för att kontakta er via telefon. På detta sätt slipper kunder hamna i långa telefonköer till er växel eller kundtjänst. Tillsammans med tjänsten SMS E-post omvandlas meddelanden till ett e-postmeddelande och levereras till kontaktpersonens e-postadress.

Fördelar med SMS företagsväxel;

  • Personalen kan snabbt meddela frånvaro, sammanträde eller andra hänvisningar från mobiltelefonen.
  • Kunder och medarbetare behöver inga nya telefonnummer för att kontakta er via SMS.
  • Växeln kan alltid ta emot SMS. Kunder och medarbetare slipper sitta i telefonkö.
  • Många olika kategorier av människor är flitiga SMS-användare och de flesta uppskattar att kunna välja kanal för hur de kommunicerar med ert företag.
  • Växeln, kundtjänst eller ert callcenter får en bra överblick över inkomna SMS och kan enkelt vidarebefordra dem som e-post eller SMS till rätt person.
  • Enkelt att svara på inkomna meddelanden. När du besvarar e-postmeddelandet, levereras det som ett SMS till avsändaren.