SMS Mobilt fastnätsnummer 

Ta emot SMS i mobiltelefon med fastnätsnummer. Med tjänsten slipper ni upplästa SMS och får även möjlighet att använda ett telefonnummer som fungerar för både SMS och samtal.
Generic Mobile är en teleoperatör med eget nät, hög driftsäkerhet och driftövervakning dygnet runt. Det ger en trygghet och leveranssäkerhet som få kan erbjuda.

Kort om Generic Mobile

SMS Mobilt fastnätsnummer

Får du upplästa SMS till ditt mobila fastnätsnummer idag?
Ta emot dem som vanliga text-SMS istället!

Idag blir alla SMS som skickas till mobila fastnätsnummer upplästa eller spärrade av operatören. Vi erbjuder en tjänst som gör att dessa SMS levereras som vanliga text-SMS i era mobiler eller som e-post. Lösningen är unik på marknaden och möjliggörs genom ett nära samarbete med de stora mobiloperatörerna.

Med Generic Mobiles tjänst SMS Mobilt fastnätsnummer går ni inte miste om viktig information som avsändaren förutsätter att ni fått. Ni kan kommunicera ett enda nummer till kunder och leverantörer med vetskap om att de alltid kan nå er via SMS.

Tjänsten fungerar, oavsett riktnummer till era mobila fastnätsnummer; 08, 010, 013, 040, 0920 o.s.v. Tjänsten är helt oberoende av den telefonilösning som används på företaget. Ingen installation eller anpassning krävs. SMS Mobilt fastnätsnummer levereras helt och hållet som en molntjänst.