SMS Webb

Generic Mobiles smidiga webbverktyg för SMS-utskick – med funktioner som schemaläggning och import av telefonnummer från externa listor. Resultat av SMS-utskick kan ses i webbverktygets meddelandelogg. Som teleoperatör med eget nät och hög driftsäkerhet med övervakning dygnet runt, ger Generic Mobile en trygghet och leveranssäkerhet som få kan erbjuda.   

Kort om Generic Mobile

Funktioner i SMS Webb

Skicka meddelanden

Med SMS Webb kan du enkelt skicka SMS, fastnäts-SMS och Minicallmeddelanden till mängder av mottagare samtidigt utan fördröjning.  

Bulk SMS

Bulk SMS ingår som en funktion i SMS Webb, funktionen kan användas för att skicka stora mängder SMS snabbt och effektivt, det är möjligt att skicka en miljon SMS på mindre än en timme. Samtidigt kan du göra innehållet mer personligt genom att infoga personliga attribut till mottagande part såsom personnamn, kundnummer, OCR m.m.

Stopplista

Automatiserade stopplistor med möjlighet att välja eget stoppord.

Långa SMS

Med SMS Webb kan man skicka långa SMS, upp till 3060 tecken vilket motsvarar 20 stycken SMS som sammanlänkas till ett enda SMS hos mottagaren.

Adressbok

Adressboken är lätt att hantera. Du kan till exempel importera adresser från excelfiler för att sedan snabbt göra utskick till en mängd mottagare samtidigt. I adressboken kan du även enkelt skapa grupper, för att snabbt göra utskick till en grupp av mottagare samtidigt. Grupper kan även skapas direkt vid import av adresslista. 

Schemaläggning

Med tjänsten kan du schemalägga SMS som ska skickas vid ett senare tillfälle. Du kan även välja om meddelandena ska vara återkommande, t.ex. påminnelser som går ut varje vecka eller varje månad.

Unik avsändare

Du kan välja en unik avsändare på upp till 11 tecken, t.ex. ett företagsnamn eller ett enskilt telefonnummer. Väljer du att skriva ett namn går SMS:et inte att svara på, väljer du ett enskilt telefonnummer går svaren till det telefonnumret.

Mallar och grupper

SMS Webb har stöd för mallar och grupper. Det är enkelt att skapa en mall för t.ex. påminnelser som skickas ut ofta och att skapa grupper för samtidiga utskick till en och samma grupp av adresser.

Ta emot SMS – Inkorg

Inkorg är en tilläggstjänst till SMS Webb som gör det möjligt att ta emot SMS. Med inkorg kan SMS-konversationer på ett enkelt sätt hanteras i SMS Webb då skickade och mottagna SMS visas i samma vy. Du kan enkelt välja att göra ett SMS oläst de gånger du behöver hantera ärendet vid ett annat tillfälle. Du kan även välja att notifieras via SMS eller e-post när ett SMS landar i inkorgen. 

Autoreply

Välj att skicka automatiska svar på meddelanden som skickas till din Inkorg.