SMS-tjänster

Generic Mobile är en teleoperatör med eget nät, hög driftsäkerhet och driftövervakning dygnet runt. Vi erbjuder flexibla SMS-tjänster för olika behov. Allt från personliga meddelanden och marknadsföring till tids- och verksamhetskritisk information. Med vår erfarenhet från krävande kommunikation åt aktörer med höga krav på säkerhet och snabbhet – t.ex. räddningstjänster – adderar vi en ny nivå av tillförlitlighet för meddelanden i vardagen för alla branscher.        

Kort om Generic Mobile

SMS Gateway

SMS Gateway är en tjänst för integration av SMS i verksamhetssystem och applikationer. Med enkla gränssnittet utförs en integration snabbt och enkelt. SMS Gateway har hög kapacitet och lämpar sig för både enstaka SMS-utskick och utskick av stora mängder SMS. Som teleoperatör med eget nät och hög driftsäkerhet med övervakning dygnet runt, ger Generic Mobile en trygghet och leveranssäkerhet som få kan erbjuda.

Läs mer om SMS Gateway

SMS Webb

Generic Mobiles smidiga webbverktyg för SMS-utskick – med funktioner som schemaläggning och import av telefonnummer från externa listor. Resultat av SMS-utskick kan ses i webbverktygets meddelandelogg.

Läs mer om SMS Webb

SMS E-post

Skicka och ta emot SMS med din e-post. Inga installationer eller anpassningar krävs, vilket gör det snabbt och enkelt att komma igång med tjänsten.

Läs mer om SMS E-post

SMS Grupp

Med SMS Grupp är det möjligt att nå flera personer samtidigt med ett SMS. Telefonnummer och e-postadresser som ingår i en grupp ändras enkelt med tjänstens webbverktyg.

Läs mer om SMS Grupp

SMS Mobilt fastnätsnummer

Ta emot SMS i mobiltelefon med fastnätsnummer. Med denna tjänst slipper ni upplästa SMS och får möjlighet att använda ett fast telefonnummer för både samtal och SMS.

Läs mer om SMS Mobilt fastnätsnummer